El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles manté la majoria de propostes de la Guia de Recursos Educatius, malgrat la situació de pandèmia. Això sí, dues de les propostes més seguides, ‘Anem a veure teatre’ i ‘Anem a escoltar música’, s’han traslladat aquest any als mateixos centres adaptant-ne els formats.

El Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles acull, un any més, la tradicional exposició del Concurs de Dibuix i Pintura del Manípul de Manaies de Banyoles. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel mateix Manípul de Manaies amb la col·laboració de l’Ajuntament de Banyoles i el suport de la Diputació de Girona i del Departament de Cultura de la Generalitat.

La Llar d’infants municipal Els Trapelles de Porqueres ha organitzat una jornada de portes obertes presencial prèviament al procés de  preinscripció i matriculació pel curs 2021-2022. Aquesta diada, que permetrà a les famílies conèixer més fons les instal·lacions i el projecte educatiu del centre, es farà el dissabte 24 d’abril al matí.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).