El Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles acull, un any més, la tradicional exposició del Concurs de Dibuix i Pintura del Manípul de Manaies de Banyoles. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel mateix Manípul de Manaies amb la col·laboració de l’Ajuntament de Banyoles i el suport de la Diputació de Girona i del Departament de Cultura de la Generalitat.

La Llar d’infants municipal Els Trapelles de Porqueres ha organitzat una jornada de portes obertes presencial prèviament al procés de  preinscripció i matriculació pel curs 2021-2022. Aquesta diada, que permetrà a les famílies conèixer més fons les instal·lacions i el projecte educatiu del centre, es farà el dissabte 24 d’abril al matí.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).