Dilluns, 25 Setembre 2017 15:35

Èxit de la jornada organitzada conjuntament per les entitats del Pla de l'Estany a favor de la democràcia

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

La ciutadania banyolina en particular i del Pla de l'Estany en general demostra la seva implicació i el seu recolzament en tots i cadascun dels actes que aquests dies s'estan succeint per defensar la llibertat i els drets dels catalans. 

No és d'estranyar doncs, que aquest diumenge a la tarda, l'espai de la Muralla de Banyoles es convertís en punt neuràlgic i de trobada en motiu de la jornada lúdico - festiva que les entitats locals van organitzar. En el marc del procés cap al referèndum i davant les agressions judicials i policials a la normalitat democràtica i els drets polítics més bàsics, una trentena d'associacions del Pla de l'Estany van fer pinya per convocar aquesta jornada que duia per títol "Les associacions amb la democràcia".

Des de 2/4 de 6 de la tarda, ciutadans de totes les edats van poder gaudir de les diferents activitats organitzades per les entitats amb un denominador comú: la cultura popular. Així, la jornada va arrancar amb un berenar popular i una ballada de jotes amb l'Esbart Fontcoberta i va prosseguir amb un concert de Nearby i l'actuació de la Colla Castellera Esperxats de l'Estany. Després de la lectura del manifest a favor de la democràcia va entrat en escena el grup El Ganxet i va haver-hi la pintada de mural a càrrec de Miquel Samaniego. La vetllada es va completar amb pirotècnia gràcies a l'actuació de Gàrgoles de Foc, una batucada i el concert de Roko Banana.

Va ser, doncs, una jornada per reforçar, una vegada més, aquesta revindicació pacífica que està caracteritzant el país els darrers dies.

Llegir 1237 vegades Darrera modificació el Dilluns, 25 Setembre 2017 15:47

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).