La 14a Triatló Popular per Relleus arriba als 111 equips i col·labora amb "Tinc ELA, no tinc temps"

El Club Natació Banyoles va celebrar, dissabte, una de les seves competicions més singulars i característiques: la Triatló Popular per Relleus. La catorzena edició va ser tot un èxit ja que per primera en els darrers anys va superar el centenar d’equips obligant els organitzadors a tancant inscripcions abans del termini establert. Es tracta d’un esdeveniment en què la vessant competitiva queda en darrer terme i on el més important és gaudir del triatló en un ambient distès, familiar i festiu.

Una festa de la triatló on cada any hi té cabuda la sensibilitat i la col·laboració amb entitats que treballen en l’àmbit social. Des de fa uns anys hi competeixen alguns equips de l’associació de pares i mares de persones amb discapacitat del Pla de l’Estany de Banyoles Junts i Endavant i en aquesta edició s’hi van afegir 11 equips del projecte “Tinc ELA, no tinc temps” de la Fundació Miquel Valls per donar visibilitat a les persones que pateixen ELA.

Un any més la Triatló Popular per Relleus anava destinada a equips formats per tres persones, cadascuna de les quals havia de completar un dels tres segments de la prova: 1 quilòmetres de natació, 14 quilòmetres donant dues voltes a un circuit de BTT i 6,5 quilòmetres de cursa a peu.  Els equips podien estar formats per grups d’amics o familiars i ser masculins, femenins o mixtes. En categoria masculina el primer en completar el recorregut va ser l’equip Rocacorba Team, que va invertir-hi 1 hora i 53 segons. A gairebé dos minuts van arribar L’3scola Katoa i Boixetes, en segon i tercer lloc respectivament. Entre els equips femenins, la primera posició va ser per a Junts i Endavant amb un temps d’1 hora, 11 minuts i 11 segons. Segon era Aquarium a més de tres minuts i FEM completava el podi arribant a més d’11 minuts de les vencedores.

D’altra banda, en categoria mixta, la classificació va quedar encapçalada per Camllong i la Laura amb un registre d’1 hora, 7 minuts i 52 segons, seguit de La Banda del Barri (01:08:21) i de Berta&Co (01:09:09). Per últim, a la categoria familiar es va imposar l’equip Aida&Xavi amb un temps d’1 hora, 9 minuts i 33 segons, per davant de Bike&Trip i Tri Family.