El CNB es penja 8 medalles al Campionat d'Espanya d'Esprint Olímpic de piragüisme

Els palistes juvenils i sèniors del Club Natació Banyoles van tancar la temporada de proves esprint amb una actuació brillant al Campionat d’Espanya d’Esprint Olímpic disputat a Trasona (Astúries) d’on es van endur fins a 8 medalles.

Una cita en la que hi van participar prop de 800 palistes, alguns d’ells preparant-se per al Campionat del Món Junior i Sub 23 de Plovdiv. La competició va començar el divendres amb el torn de les embarcacions individuals, on Pol Busquets es va proclamar tercer d’Espanya en K1 500 metres. A la mateixa final, Eudald Vilà va ser 5è. A la mateixa distància, però en C1, Lluc Serramitjana va ser 6è a la Final A i Patllari Camps 5è a la Final B. Sobre 200 metres, Grau Serramitjana va acabar 9è i Eudald Vilà 10è, essent primer a la Final B. En C1, Iker Jiménez va ser 7è i als 1000 metres, Laia Pèlachs va obtenir la sisena posició.

Dissabte es van disputar les embarcacions d’equip sobre distàncies de 1000 metres i 500 metres. Al quilòmetre, Laia Pèlachs amb Aurora Figueras van ser setenes en K2 i terceres en K4 juntament amb Laura Serra i Martina Larroza. Pol Busquets, Blai Muñoz, Grau Serramitjana i Eudald Vilà van obtenir el mateix resultat i van quedar tercers. Als 500 metres, cinquena posició a la Final B per Laia Pèlachs amb Martina Larroza en K2, 5a per Lluc Serramitjana amb Iker Jimenez en C2 i setè lloc a la Final B per Carlos Suero i Patllari Camps en C2. Un bronze més pel K4 de Busquets, Muñoz, Serramitjana i Vilà i sisena posició pel C4 de Lluc Serramitjana amb Patllari Camps, Iker Jimenez i Carlos Suero.

Diumenge es tancava la competició amb els 200 metres i els mixtes, amb Grau Serramitjana i Blai Muñoz essent segons a la Final B, on Marc Andrade amb Arnau Gràcia van acabar novens. Van obtenir la segona plaça en K4. Mateix resultat per Lluc Serramitjana i Iker Jimenez en C2, que també van ser segons en C4 amb Camps i Suero. La darrera medalla del campionat arribava de la mà de Pol Busquets i Laia Pèlachs, tercers en K2 Mixte 500.