Nou productes del Pla de l’Estany obtenen el segell Girona Excel•lent

Nou productes elaborats per cinc empreses del Pla de l’Estany han obtingut el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent de la Diputació de Girona.

La quarta edició d’aquest guardó ha donat premis a 79 productes elaborats per 51 empreses de les comarques de Girona. Concretament del Pla de l’Estany han rebut el reconeixement Mas Can Carlina de Cornellà del Terri, Mas Auró, Can Llavanera, Formatgeria Mas Alba i Dolça Abella.

Pel que fa als productes reconeguts, es divideixen en tretze categories diferent. Mas Auró, a Esponellà, ha aconseguit tres guardons en la categoria d’oli d’oliva pels olis Argudell, Koroneiki i L’Olivet. Mas Alba, a Vilademuls, ha guanyat dues distincions en la categoria de làctics, amb els formatges Babaus i Pla. A Crespià, l’empresa Dolça Abella ha rebut el guardó en la categoria de mel de muntanya per la mel Til·ler de Pirineu, i en la categoria especialtats singulars pel producte Cap d’ase del Cap de Creus. L’empresa Nous Can Llavanera, també de Crespià, ha estat reconeguda en la categoria de fruits secs. Per últim, l’empresa Mas Can Carlina de Cornellà del Terri ha rebut el segell Girona Excel·lent en la categoria de conserva animal pel Cargol Bover en conserva.

Per escollir els guanyadors es fan tasts a cegues i es valora l'aspecte, l'aroma, el gust i l'harmonia. En aquesta quarta edició, hi han participat 41 tastadors representatius del sector agropecuari, la gastronomia i la restauració.

Els guardonats es beneficiaran d'accions de promoció i difusió, participant en materials divulgatius, campanyes de comunicació i publicitat, i fires i esdeveniments especialitzats, i també gaudiran de serveis de formació i de treball en xarxa empresarial.

Nou productes del Pla de l’Estany obtenen el segell Girona Excel•lent

Nou productes del Pla de l’Estany obtenen el segell Girona Excel•lent

Nou productes elaborats per cinc empreses del Pla de l’Estany han obtingut el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent de la Diputació de Girona.

La quarta edició d’aquest guardó ha donat premis a 79 productes elaborats per 51 empreses de les comarques de Girona. Concretament del Pla de l’Estany han rebut el reconeixement Mas Can Carlina de Cornellà del Terri, Mas Auró, Can Llavanera, Formatgeria Mas Alba i Dolça Abella.

Pel que fa als productes reconeguts, es divideixen en tretze categories diferent. Mas Auró, a Esponellà, ha aconseguit tres guardons en la categoria d’oli d’oliva pels olis Argudell, Koroneiki i L’Olivet. Mas Alba, a Vilademuls, ha guanyat dues distincions en la categoria de làctics, amb els formatges Babaus i Pla. A Crespià, l’empresa Dolça Abella ha rebut el guardó en la categoria de mel de muntanya per la mel Til·ler de Pirineu, i en la categoria especialtats singulars pel producte Cap d’ase del Cap de Creus. L’empresa Nous Can Llavanera, també de Crespià, ha estat reconeguda en la categoria de fruits secs. Per últim, l’empresa Mas Can Carlina de Cornellà del Terri ha rebut el segell Girona Excel·lent en la categoria de conserva animal pel Cargol Bover en conserva.

Per escollir els guanyadors es fan tasts a cegues i es valora l'aspecte, l'aroma, el gust i l'harmonia. En aquesta quarta edició, hi han participat 41 tastadors representatius del sector agropecuari, la gastronomia i la restauració.

Els guardonats es beneficiaran d'accions de promoció i difusió, participant en materials divulgatius, campanyes de comunicació i publicitat, i fires i esdeveniments especialitzats, i també gaudiran de serveis de formació i de treball en xarxa empresarial.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).